Stal Thijssen

Wat doet het bedrijf?

Stal Thijssen is een handels- en springstal, gelegen in het buitengebied van Sevenum, vlakbij de bossen en dichtbij Equestrian Centre De Peelbergen. Op onze locatie worden  ruim 20 paarden getraind en opgeleid.

Wat kan je leren?

Bijna alle aspecten omtrent het verzorgen en het trainen van paarden komen aan de orde. Je helpt mee met de dagelijkse werkzaamheden, zoals voeren, opzadelen, poetsen, paarden scheren,  longeren, en opstrooien. Af en toe ga je als groom mee op wedstrijd. Samen gaan we kijken of je over voldoende capaciteiten beschikt om ook zelf zo nu en dan een paard te rijden.

Wat hebben we te bieden?

Stal Thijssen is een veelzijdig bedrijf waar je veel kan leren over de omgang met en de verzorging van paarden. Je werkt in een leuk en jong team. Afhankelijk van je inzet en capaciteiten zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Wat zoeken we

Wij zijn continu op zoek naar personen die ons team komen versterken. Ook nu zoeken wij een gemotiveerde stalmedewerker die affiniteit heeft met de springsport. Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Volg jij de niveau 3 of 4 BBL*-opleiding Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij of Bedrijfsleider paardensport en -houderij, en kun jij je vinden in het hiervoor vermelde profiel, dan zouden wij graag met jou in contact komen.

*Werken en leren combineren, het bedrijf biedt een arbeidscontract van minimaal 20 uur als erkend leerbedrijf.