HAVENS

HAVENS bestaat al sinds 1845 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting zijn wij altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van onze voedingsproducten. Vandaag de dag kunnen wij met trots een ruim en veelzijdig assortiment aan u aanbieden. Dit assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli’s en diverse mixen. Deze producten zijn in meer dan 50 landen wereldwijd verkrijgbaar.

De producten van HAVENS Paardenvoeders zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen en mineralen.

Ieder paard is anders en wordt ook op een andere manier getraind/gehouden. Hierdoor hebben ze verschillende behoeftes aan energie, vitaminering etc. Het HAVENS assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder type paard of pony en ieder belastingsniveau een passend voer te vinden is. Daarnaast is er speciaal voer ontwikkeld voor dragende en zogende merries, voor veulens en hebben wij voer dat geschikt kan zijn voor paarden en pony’s met bepaalde gevoeligheden. Wilt U een voer zonder haver, een voer zonder melasse (suikers), of een voer met extra dinkel (spelt): ook dán kunt u bij HAVENS terecht.

Sinds 2004 is HAVENS de officiële voerleverancier van het prestigieuze CHIO Aken (D). Daarnaast is HAVENS al sinds vele jaren een begrip over de hele wereld, onder andere in het Midden-Oosten. Maar ook in Nederland worden er veel topprestaties geleverd door paarden die HAVENS voedingsproducten op het menu hebben staan.

Mede door de uitstekende kwaliteit en de aansprekende resultaten van HAVENS-klanten wereldwijd, is HAVENS een begrip geworden in de internationale paardensport.